Micro sparkesykler

Micro sparkesykler

Sparkesykler har utviklet seg fra å være et trend produkt, til å bli et praktisk transport middel.

Micro Mobility er i front for denne utviklingen takket være fokus på innovasjon og kvalitet. Vi tilbyr produkter i alle kategorier og til alle aldre!

"We are mobility" er vårt slagord og visjon, der målet er å tilby et transport middel som vil effektivisere hverdagen din, og med et smil!

 Vi håper du blir fornøyd med ditt nye Micro produkt.

We are mobility


Historie

Historie

Det hele begynte med en pølse - den beste bratwursten i Zürich. Wim Ouboter mente Sternen Grill var for langt unna til å nås til fots, men ikke langt nok unna til å ta sykkelen eller bilen ut av garasjen. Dette ble grunnlaget for at han oppfant den første sparkesykkelen i 1997. Denne nyskapningen eksploderte på markedet i 2000 som en bombe. Ingen hadde forutsett den enorme suksessen som fulgte og pressen over hele verden etterlyste oppfinneren bak denne ekstraordinære historien og hans “bratwurstmobile”. Men det uunngåelige skjedde, og snart ble markedet oversvømt med kopier. Mens Ouboter konsentrerte seg om kvalitet og bærekraft, så var produsentene av disse kopiene kun interessert i rask og kortsiktig gevinst. Dette førte til at markedet fullstendig kollapset pga prispress og elendig kvalitet. Til tross for dette, har vi lært at det viktigste er å se fremover å konsentrere oss om videre utvikling av våre egne produkter istedenfor å bruke energien på å forsvare oss mot kopiene. Vi jobber lidenskapelig for vår merkevare, dag etter dag. Denne ambisjonen og urokkelige tro på produktet har betalt seg, og Micro er i dag nok en gang den ubestridte markedslederen med distribusjon i over 80 land - dobbelt så mange som i løpet av hype perioden i begynnelsen av 2000 tallet.

Micro har satt et varig spor på utviklingen av urban mobilitet!

For mere info, klikk her.

Priser

Priser

Micro har gjennom sitt engasjement mottatt en rekke utmerkelser fra ulike aktører, og nevner her noen:

Eurobike Award, Ispo Brand New Award, Best Toy Award, Good Toy Award, Red Dot Design Award, Universal Design Award, Toy Fair Award Middle East, Pro-K Product of the Year, German Design Award, TCS Award, Parents Choice Award, Suisse Toy Award, IF Design Award, Practical Parenting Award, Nursery World Awards, Loved By Parents Award, Australian Toy Association Award, Spiel Gut Award, Good Design Award, Focus Open, Totally Awesome Award, Family Choice Award +++

For mere info, klikk her.

Kvalitet

Kvalitet

Alle de ulike komponentene som brukes i produksjon av våre sparkesykler er nøye utvalgt. Som et eksempel så anvender vi kun ikke-giftige grep, som ikke skader miljøet eller barna. De fleste delene er skrudd sammen i stedet for sveiset, som betyr at alle deler kan skiftes om nødvendig.

Alle produkter som kommer ut av produksjonslinjen må gjennomgå flere tester. Dette gjør oss i stand til å sikre gjennomgående høy kvalitet, som igjen er en av grunnene til at vi har svært få reklamasjoner. Alle Micro sparkesykler har et serienummer som gjør at man lett og kjapt kan spore og endre eventuelle produksjonsfeil.

For mere info, klikk her.

 

Innovasjon

Innovasjon

Siden 1999 har vi kontinuerlig jobbet med utvikling av nye produkter. I samarbeid med ulike designere har vi skapt mer enn 25 ulike innovasjoner, alltid med mål om å gjøre mobilitet i urbane områder så praktisk og tidsbesparende som mulig. Micro Scooter Classic var modellen som skulle endre folks syn på sparkesykler (1999). Den ble raskt en hype og gjorde sparkesykler til et trendy mobilitetsprodukt. I 2004 introduserte vi Mini Micro, som er og har vært et produkt som veldig mange småbarnsfamilier har hatt mye glede av, men som også dessverre ofte har blitt kopiert av andre produsenter. Våre produkter har fått en rekke utmerkelser, og for å nevne noen … den Tyske Design Award, Red Dot Design Award og IF Design Award (+++).

For mere info, klikk her.

Fra sparkesykkel til elektrisk bil

Fra sparkesykkel til elektrisk bil

Microlino har to seter, en vekt på 450 kg, en rekkevidde på 120 kilometer og en maksimal hastighet på 90 km / t (som er mer enn nok for et bymiljø). Med bare 2,4 meter lengde, er Microlino ideell for cross-parkering, og med utgangsdøren i fronten, så kommer du rett ut på fortauet. Microlino kan lades opp på vanlig stikkontakt på bare fire timer.

For mere info klikk her.

Micro + Peugeot

Micro + Peugeot

I tiden før lanseringen av den nye Peugeot 3008 høsten 2016 har Micro Mobility i samarbeid med det anerkjente Peugeot Design Lab utviklet den elegante og funksjonelle Peugeot Micro e-Kick. Scooteren har sin plass i den spesialdesignede Dockestasjonen i Peugeot 3008...

Les mer

Micro Mobility katalog for reservedeler

Micro Mobility katalog for reservedeler

En av de viktigste fordelene ved våres produkter, er at du skifte ut de aller fleste delene. Bruk katalogen til å finne riktig dele nr før du bestiller. Bruk søkefeltet øverst til venstre for å sjekke om det er tilgjengelig. Hvis du ikke finner det der, så ta kontakt med oss på post@premiumbrands.no, så skal vi hjelpe deg.

Klikk her for å åpne katalogen.

 

Micro Mobility katalog

Micro Mobility katalog

Micro Mobility har lang historie, og et stort utvalg av produkter.

Klikk her for å åpne katalogen.