Barn

Under finner du et stort utvalg av Micro sine prisvinnende kvalitets sparkesykler. Disse produktene er ikke bare en morsom leke, men fungerer også som et transport middel for de minste. Dette vil dere foreldre oppdage så snart dere skal til barnehagen, og du ikke lenger klarer å holde tritt med junior. I tillegg til at man effektiviserer hverdagen med et smil, så har også sparkesykler en positiv påvirkning på utviklingen av motorikk og balanse.

Ungdom

Her finner du sparkesykler med både to og tre hjul, beregnet for den aktive ungdom som ønsker seg et raskt og morsomt fremkomstmiddel. Alle modellene kan enkelt foldes sammen, slik at de er enkle å ta med seg på trikken eller i bilen på vei til skole eller ferie. Hvis man skal bruke den til skolen, så vil vi anbefale å kjøpe inn en lås, som dere finner under siden tilbehør. Husk: jo større hjul jo bedre ruller den.

Reise

Micro har i mange år utviklet produkter som gjør transporten i hverdagen enklere og ikke minst raskere. Med bakgrunn i dette, så har de nå tatt steget mot å lage nye produkter som retter seg mot reisesegmentet. Under finner du smarte produkter for "frequent Flyers"

Freestyle

Xtreme, Freestyle Scoot ... kjært barn har mange navn, men det som er sikkert er at produkter som brukes innenfor denne sporten må være spesialtilpasset for å tåle de tøffe påkjenningene. Micro var først ute med å designe egene modeller for dette bruket, og har siden utviklet et stort spekter av modeller med ulike egenskaper. Det som skiller disse produktene fra vanlige sparkesykler er at de ikke er sammenleggbare, styret er lagd i et stykke og er ikke justerbart (kan kappes), hjulene er lagd med mettall kjerne og delene genrelt er lagd med tykkere gods for å kunne tåle påkjenningene.

Tilbehør

Micro har et stort utvalg av tilbehør, og under finner du en del av hva de kan tilby. Vi har for øyeblikket dessverre ikke alt tilgjengelig, men ta kontakt med oss, hvis det er noe du ønsker å bestille. Det viktigste er at junior bruker hjelm, og vi har et stort utvalg av godkjente kvalitetshjelmer under.

Reservedeler

Micro er en av få produsenter som tilbyr full range med reservedeler. Under finner du de viktigste og mest brukte, men er det noe du ikke finner så ta kontakt på post@premiumbrands.no, så skal vi hjelpe deg.

Utvalgte produkter